amajlije napravite amajliju

Amajlije

Amajlije za sreću u ljubavi i sa novcem

Izrada amajlija nije komplikovan proces, ali može vam doneti mnogo toga dobrog. Pravimo amajlije po Vašoj meri. Koristimo drevna učenja i stvaramo ih u skladu i sa vašom energijom i horoskopskim znakom. Možemo vam pomoći da privučete dobre finansije, uspeh a takođe vam pomažemo da privučete pažnju suprotnog pola. Ukoliko mislite da niste rodjeni pod srećnom zvezdom – mi možemo preokrenuti zvezde u Vašu korist.

Amajlije za sreću i blagostanje

Amajlije su od drevnih vremena tu i uvek se verovao u njihov blagotvorni uticaj na čovekovu psihu i zdravlje. One čiste vaš um, auru, Vašu energiju kojom zračite na druge ljude.

Amajlije se prave od najrazličitijih materijala i naravno da se ne prave serijski. Svako od nas je različit i od toga mi uvek polazimo kada nam klijent dođe i zatraži pomoć. Mi znamo sve tajne i kombinacije koje vas mogu dovesti na pravi put. Izrađujemo amajlije i u zavisnosti od vaših želja, duševnog stanja i horoskopskog znaka.

Pri izradi koristimo samo prirodne resurse i materijale koji imaju dokazano delovanje. Naravno, amajlija nije samo predmet. U njoj su sadržani svi blagoslovi koji će Vam pomoću da što bolje dođete do lične sreće i ispunjenja.

Vrlo moćni metali

Zlato je oduvek simbol moći i bogatstva i vezuje se za sunce. Ništa ne sija tako lepo kao zlato i to je nešto što je večno, ne prolazi. Zlato pomaže kod vitalnosti, poboljšanja zdravlja, samopouzdanja i kao zaštita od loših energija.

Srebro: ženski metal koji se uglavnom povezuje sa blagotvornim uticajem meseca. Ukoliko vaše dete pati od nesanice, ima strahove i psihološke probleme – srebro je idealno rešenje.

Bakar- crveno je boja ljubavi. Amajlije koje sadrže bakar se često povezuju sa planetom Venerom. Amajlija od bakra može vratiti sreću u vašoj ljubavi.

Amajlije od poludragog kamenja

Poludrago kamenje i kristali su tu sa vam usmere energiju i pročiste auru i misli na pravi način.

Pri izradi amajlija koristimo poludrago kamenje i kristale, u zavisnosti od vaše ličnosti, ciljeva, energije,duševnog stanja i horoskopskog znaka. Koristimo različito kamenje: ahat, ametist, lapis lazuli, oniks, gorski kristal, mesečev kamen, mesečevu reku, citrin…